Bierpakket op maat

Bierpakket op maat

Wil jij een bierpakket op maat bestellen? Bij GeheimBiertje hebben we heerlijke bieren in ons aanbod van de wat meer onbekende lokale brouwerijen, ook uit jouw provincie! Je bestelt in onze webshop diverse Mystery Bierboxen. Bij deze bierpakketten weet jij van tevoren niet wat je ontvangt. Je hebt wel de keuze uit zes of twaalf flesjes én je kiest een thema. Zo wordt zelfs de doorgewinterde speciaalbierliefhebber verrast met een nieuwe smaakbeleving!

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan onze mystery boxen door op de knop hieronder te klikken!

GeheimBiertje - Mystery Box 12 flesjes

Stel een bierpakket op maat samen

Wil jij liever niet verrast worden en precies weten welk bierpakket je bestelt? Kies er dan voor om een bierpakket op maat te bestellen. Selecteer simpelweg jouw favoriete lokale bieren uit ons aanbod en stel zelf een uniek bierpakket op maat samen. Je kunt je bierpakket eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Zo geniet jij binnen de kortste keren van heerlijke (geheime) biertjes.

Bestel een bierpakket dat voldoet aan jouw wensen

Ook voor bedrijven zijn er veel mogelijkheden. Wij denken graag met je mee en vervullen jouw wensen. Dit doen we door middel van een uniek bierpakket op maat! Wil jij een speciale box laten maken voor jouw collega’s of voor vrienden en familie? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!