Van alles wat bierpakket

VAN ALLES WAT BIERPAKKET

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? GeheimBiertje heeft iets leuks bedacht. Met ons ipa bierpakket word je verrast met een heerlijke selectie van ipa biertjes. Ipa staat voor Inida Pale Ale, aan deze Engelse biersoort wordt meer hop toegevoegd dan bij reguliere bieren, waardoor het een bitterdere smaak heeft. Vaak heeft ipa bier ook een fruitige smaak, waardoor de bittere tonen van de smaak worden genuanceerd. Dit ipa bierpakket is ideaal voor een echte ipa bier liefhebber. Erg leuk om bijvoorbeeld nieuwe smaken te ontdekken of om iets van een ipa bierproeverij te houden. Het kan allemaal met het ipa bierpakket van GeheimBiertje.

GeheimBiertje Mystery bierpakket – “Van alles wat” 6 flesjes

GeheimBiertje - Mystery Bierbox 6 flesjes
20,95 incl. BTW
Het ultieme bier cadeau: De Mystery Bierpakket – 6 flesjes van alles wat! Dit overheerlijke bierpakket zit vol met heerlijke speciaalbieren. Hij is het kleinere broertje van het grote bierpakket, maar zeker net zo lekker! Voor diegene die niet kiezen kan, of alles goed vindt, hebben we de “Van alles wat” bierpakket. In dit bierpakket kan je een variatie vinden in percentage én smaken: van Blond tot Tripel en van Weizen tot Quadrupel. 6 stuks pure klasse! In deze bierbox kan je vinden:
  • Heerlijke speciaalbieren
  • Viltjes van onze brouwerijen
  • Een proefformulier
Genoeg dus om een avond flink te genieten!

GeheimBiertje Mystery bierpakket – “Van alles wat” 12 flesjes

35,95 incl. BTW
Deze overheerlijke Mystery Bierpakket bestaat uit 12 speciaalbieren uit lokale brouwerijen! Elke bierpakket is uniek op zijn eigen manier, waarbij niet alleen de soorten speciaal bier verschillen maar ook de vele extra’s! Hierbij moet je denken aan viltjes, stickers, en andere extra’s van de lokale brouwerijen.  Scoor hier nu jouw box en ontdek thuis het mysterie. Voor diegene die niet kiezen kan, of alles goed vindt, hebben we de “Van alles wat” bierpakket. In dit bierpakket kan je een variatie vinden in percentage én smaken: van Blond tot Tripel en van Weizen tot Quadrupel. 12 stuks pure klasse! Dit bierpakket bevat:
  • Heerlijke speciaalbieren
  • Viltjes van onze brouwerijen
  • Een proefformulier
Ook verkrijgbaar in “Licht en subtiel” en “Zware Inslag”!  

REVIEWS VAN ANDEREN

Ian VerschurenIan Verschuren
13:24 22 Nov 21
Jeroen BJeroen B
16:21 11 Sep 21
Leuk concept van Koen en Koen. Heerlijke bieren, snelle service!
Huub DerksHuub Derks
19:58 01 Mar 21
Gewoon pakketje kopen, vaak bende te bang!
levytjuh pijnenburglevytjuh pijnenburg
18:09 20 May 20
Veel lekkere diverse bieren! Top!
Yneke Van IerselYneke Van Iersel
12:18 20 Apr 20
Enthousiaste en snelle service! Dezelfde dag kon ik het speciaal bierpakket ophalen. Een avond lang genoten van lokale biertjes, die ik anders nooit had geproefd.
js_loader

TOCH OP ZOEK NAAR WAT ANDERS?

Enkel de hoogste kwaliteit voor jou

Bij GeheimBiertje zorgen wij ervoor dat alle ipa biertjes in ons ipa bierpakket van de hoogste kwaliteit zijn. Op deze manier heb je nooit een minder goed ipa biertje uit ons ipa bierpakket. Bij GeheimBiertje hebben wij een passie voor bier en dat is te merken. Wij vullen ons ipa bierpakket enkel met de beste ipa biertjes, waardoor je altijd de beste ipa bieren in ons ipa bierpakket vindt. Zo kun je genieten van de heerlijke ipa bieren tijdens bijvoorbeeld een gezellige bierproeverij. Op die manier delen wij van GeheimBiertje onze passie voor bier met u.

geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

Ook leuk als cadeau

Er zijn weinig zo leuke en originele cadeaus als een ipa bierpakket van GeheimBiertje. Doordat het een verrassing is welke bieren je cadeau geeft, blijft het voor jezelf ook spannend om te kijken wat voor ipa biertjes er in het ipa bierpakket zitten. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je per ongeluk verklapt wat je precies cadeau geeft. Ook is het ipa bierpakket de perfecte manier om een bierproeverij aan iemand cadeau te doen.

Bestel je bierpakketten bij Geheim Biertje

Bij GeheimBiertje hebben wij een passie voor bier en deze passie delen wij graag door middel van onze bierpakketten met u. Dit doen wij aan de hand van ons ipa bierpakket. Probeer bijvoorbeeld ons ‘licht en subtiel’ ipa bierpakket of probeer juist ons ‘zware inslag’ ipa bierpakket. Ook voor mensen die graag alcohol vrij drinken hebben wij een alcoholvrij bierpakket. Voor de echte liefhebbers hebben we bij Geheim Biertje ook een abonnement, met dit abonnement krijg je 4 keer een mystery seizoensgebonden bierpakket geleverd vol met bieren, goodies en informatie over de bieren. Bestel daarom snel ons ipa bierpakket. Geheim Biertje, voor mensen met een passie voor bier.