Zware inslag bierpakket

ZWARE INSLAG BIERPAKKET

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? GeheimBiertje heeft iets leuks bedacht. Met ons ipa bierpakket word je verrast met een heerlijke selectie van ipa biertjes. Ipa staat voor Inida Pale Ale, aan deze Engelse biersoort wordt meer hop toegevoegd dan bij reguliere bieren, waardoor het een bitterdere smaak heeft. Vaak heeft ipa bier ook een fruitige smaak, waardoor de bittere tonen van de smaak worden genuanceerd. Dit ipa bierpakket is ideaal voor een echte ipa bier liefhebber. Erg leuk om bijvoorbeeld nieuwe smaken te ontdekken of om iets van een ipa bierproeverij te houden. Het kan allemaal met het ipa bierpakket van GeheimBiertje.

GeheimBiertje Mystery bierpakket – “Zware inslag” 6 flesjes

21,95 incl. BTW
Het ultieme bier cadeau: De Mystery Bierbox – 6 flesjes! Deze overheerlijke bierbox zit vol met heerlijke speciaalbieren. Hij is het kleinere broertje van de grote bierbox, maar zeker net zo lekker! De titel “Zware inslag” spreekt eigenlijk voor zichzelf. In deze box vind je voornamelijk de zwaardere bieren (tussen de 7% en 12%). Hierbij kan je denken aan een lekkere Bock, Barley Wine, een Dubbel, Tripel of Quadrupel. Hier heb je de volgende dag nog steeds “plezier” van! Deze bierbox is ook verkrijgbaar in “Licht en Subtiel” en “Van alles wat”. In deze bierbox kan je vinden:
  • Heerlijke speciaalbieren
  • Viltjes van onze brouwerijen
  • Een proefformulier
  • Informatie over onze bieren
Genoeg dus om een avond flink te genieten!

GeheimBiertje Mystery bierpakket – “Licht en subtiel” 12 flesjes

35,95 incl. BTW
Deze overheerlijke Mystery Bierbox bestaat uit 12 speciaalbieren uit lokale brouwerijen! Elke box is uniek op zijn eigen manier, waarbij niet alleen de soorten speciaal bier verschillen maar ook de vele extra’s! Hierbij moet je denken aan viltjes, stickers, vouchers, openers en andere extra’s van de lokale brouwerijen.  Scoor hier nu jouw box en ontdek thuis het mysterie. De titel “Zware inslag” spreekt eigenlijk voor zichzelf. In deze box vind je voornamelijk de zwaardere bieren (tussen de 7% en 12%). Hierbij kan je denken aan een lekkere Bock, Barley Wine, een Dubbel, Tripel of Quadrupel. Hier heb je de volgende dag nog steeds “plezier” van!

REVIEWS VAN ANDEREN

Ian VerschurenIan Verschuren
13:24 22 Nov 21
Jeroen BJeroen B
16:21 11 Sep 21
Leuk concept van Koen en Koen. Heerlijke bieren, snelle service!
Huub DerksHuub Derks
19:58 01 Mar 21
Gewoon pakketje kopen, vaak bende te bang!
levytjuh pijnenburglevytjuh pijnenburg
18:09 20 May 20
Veel lekkere diverse bieren! Top!
Yneke Van IerselYneke Van Iersel
12:18 20 Apr 20
Enthousiaste en snelle service! Dezelfde dag kon ik het speciaal bierpakket ophalen. Een avond lang genoten van lokale biertjes, die ik anders nooit had geproefd.
js_loader

TOCH OP ZOEK NAAR WAT ANDERS?

Enkel de hoogste kwaliteit voor jou

Onze bieren komen van lokale brouwerijen. Deze lokale brouwerijen brouwen het lekkerste speciaalbier van Nederland. Al onze brouwers zorgen voor de hoogte kwaliteit bieren en dat proef je!

geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

Ook leuk als cadeau

Er zijn weinig zo leuke en originele cadeaus als een lekker bierpakket van GeheimBiertje. Doordat het een verrassing is welke bieren je cadeau geeft, blijft het voor jezelf ook spannend om te kijken wat voor heerlijke bieren er in het bierpakket zitten. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je per ongeluk verklapt wat je precies cadeau geeft. Daarnaast is het GeheimBiertje bierpakket de perfecte manier om een bierproeverij aan iemand cadeau te doen.

Bestel je bierpakketten bij Geheim Biertje

Bij GeheimBiertje hebben wij een passie voor bier en deze passie delen wij graag door middel van onze bierpakketten met u. Dit doen wij aan de hand van onze lekkere bierpakketten. Probeer bijvoorbeeld ons ‘licht en subtiel’  bierpakket of probeer juist ons ‘zware inslag’  bierpakket. Ook voor mensen die graag alcohol vrij drinken hebben wij een alcoholvrij bierpakket. Voor de echte liefhebbers hebben we bij GeheimBiertje ook een abonnement, met dit abonnement krijg je 4 keer een mystery seizoensgebonden bierpakket geleverd vol met bieren, viltjes en informatie over de bieren. Bestel daarom snel een van onze bierpakketten. GeheimBiertje, voor mensen met een passie voor bier.