Biercheque inleveren bij GeheimBiertje

BIERCHEQUE VERZILVEREN BIJ GEHEIMBIERTJE

Over de Biercheque

Vanaf heden is de Biercheque te verzilveren bij GeheimBiertje, maar wat is de Biercheque nu precies? 

De Biercheque: geen ongewenste biertjes meer uit een standaard cadeaupakketen en geen uren meer spenderen aan het zoeken van een cadeau voor die verjaardag  maar zelf de zoektocht beleven en dus op zoek naar het voor jou ultieme biercadeau.

Biercheque verzilveren bij GeheimBiertje

GeheimBiertje werkt nauw samen met Biercheque om het ultieme biercadeau aan te bieden. De cheque is bij ons op elk product van toepassing. Misschien word je wel heel erg blij van een mooie bierbox, maar je kunt hem ook besteden aan onze losse bieren.

Je kunt dus alle kanten op met de Biercheque en je hoeft hem niet direct helemaal op te maken. Je overtollige saldo blijft gewoon op de kaart staan, dus wat in het vat zit verzuurt niet! Ook kan je meer uitgeven dan je biercheque waard is: het winkelwagenbedrag wordt dan netjes verrekend met je Biercheque tegoed. 

Een uniek biercadeau

We hebben een aantal overheerlijke suggesties voor je opgesomd. Kies je voor het Partypack met 10 verschillende bieren en een bijpassend bierglas? Of toch voor de Barrel Aged box met 6 overheerlijke unieke vatgerijpte bieren? Het is allemaal mogelijk! Dus waar wacht je nog op? Scoor nu jouw unieke biercadeau in onze webshop.