Maxi Tripel

Bier & Autosport: Perfecte Mix

Maxi Tripel voor Race fans

Proost op de race

Geniet van smaakvolle Tripels met Maxi's Bierpakket

Samen met vrienden de race kijken? Trakteer op overheerlijk speciaalbier! Ga je voor het Maxi Tripel pakket met 6 overheerlijke Tripels? Of toch voor de XL variant, net zo lekker maar extra voordelig! Wil je er eerst een proberen? We verkopen de Maxi Tripel bieren ook per stuk.

GeheimBiertje Maxi bierpakket – 6 x Maxi Tripel

6 MAXI TRIPELS

19,95
  • Unieke race-geïnspireerde smaak
  • Perfect geschenk voor racefans
  • Lekker om te delen

GeheimBiertje Maxi bierpakket XL – 12 x Maxi Tripel

12 MAXI TRIPELS (EXTRA VOORDELIG)

34,95
  • Extra voordelig
  • Langer genieten
  • Voor de ultieme genieter

OOK PER STUK VERKRIJGBAAR

3,39
  • LEKKER VOOR BIJ DE RACE, DEZE MAXI TRIPEL VAN BROUWERIJ ‘T MEULENEIND!

"Proef de Unieke Bieren van Lokale Brouwerijen met GeheimBiertje's Bierabonnementen"

Houd je van bier en ontdek je graag nieuwe smaken? Dan zijn GeheimBiertje's bierabonnementen iets voor jou. Onze abonnementen bieden speciaalbieren van kleinschalige en lokale brouwerijen uit heel Nederland.

Ontdek de Unieke Smaak van Maxi Tripel Bieren: Perfect voor Autosportliefhebbers

Duik in de opwindende wereld van Maxi Tripel bieren en ervaar een unieke smaak die de passie voor autosport en bier samenbrengt. Onze ambachtelijke brouwer heeft de beste ingrediënten en technieken gebruikt om een batch van heerlijke Tripel bieren te creëren, perfect voor een spannend raceweekend. Trakteer jezelf of een geliefde op een uniek bierpakket van 6 flessen, speciaal ontwikkeld voor autosportfans.

Het Ideale Geschenk voor Racefans en Bierliefhebbers

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de autosportliefhebber in je leven? Zoek niet verder! Het Maxi Tripel bierpakket is een exclusieve collectie van verschillende ambachtelijke Tripel bieren, geïnspireerd door de snelheid en adrenaline van de racewereld. Geef je vrienden en familie een onvergetelijke ervaring met dit unieke bierpakket, en geniet samen van de heerlijke smaken tijdens een opwindend raceweekend.

Beleef het Ultieme Raceweekend met Maxi Tripel Bieren

Maak je raceweekend compleet met de verfrissende en smaakvolle Maxi Tripel bieren. Deze exclusieve collectie van ambachtelijke Tripel bieren is speciaal ontworpen voor autosportliefhebbers en biedt een unieke smaakbeleving. Geniet van de perfecte combinatie van hoogwaardige brouwkunst en autosportpassie terwijl je samen met vrienden en familie de spannende race-actie volgt.

Waar Bierliefhebberij en Autosport samenkomen

Maxi Tripel bieren zijn het resultaat van een passie voor zowel bier als autosport. Deze bijzondere collectie ambachtelijke Tripel bieren is gemaakt met de beste ingrediënten en brouwtechnieken, en biedt een unieke smaakervaring die perfect aansluit bij de opwinding van het racecircuit. Verwen jezelf of een dierbare met dit exclusieve bierpakket en proef de perfecte mix van bierliefhebberij en autosport.