Retourbeleid

Ik wil retourneren, en nu?

U heeft een bedenktermijn van 14 dagen op onze bierpakketten. Wanneer u niet tevreden bent met ons product heeft u 14 dagen om dit aan ons te melden. Nadat u heeft aangegeven dat u afziet van de koop heeft u nog 10 dagen de tijd om producten terug te sturen. U kunt uw retour eenvoudig aanmelden door een e-mail te sturen naar retouren@geheimbiertje.nl. Is er schade aan uw bestelling? Meld dit dan bij koen.pijnenburg@geheimbiertje.nl. Zo kunnen wij kijken naar een passende oplossing zodat u alsnog tevreden bent.

Onder welke voorwaarden?

Het artikel dient onder de volgende voorwaarden retour gestuurd te worden:
– binnen 14 kalenderdagen na levering dient de koper te hebben aangegeven dat hij van de koop afziet of de koper heeft het product binnen deze termijn geretourneerd;
– ongeopend en niet beschadigd
Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen.

Hoe wordt het vergoed?

Zodra wij uw retour binnen hebben gekregen in ons magazijn controleren we deze en boeken we deze in als akkoord. Vervolgens storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag + eventuele verzendkosten heen terug op uw rekening. De retourskosten zijn voor eigen rekening van de consument en kunnen niet worden verhaald bij GeheimBiertje.nl.