Licht en subtiel bierpakket

LICHT EN SUBTIEL BIERPAKKET

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? GeheimBiertje heeft iets leuks bedacht. Met ons ipa bierpakket word je verrast met een heerlijke selectie van ipa biertjes. Ipa staat voor Inida Pale Ale, aan deze Engelse biersoort wordt meer hop toegevoegd dan bij reguliere bieren, waardoor het een bitterdere smaak heeft. Vaak heeft ipa bier ook een fruitige smaak, waardoor de bittere tonen van de smaak worden genuanceerd. Dit ipa bierpakket is ideaal voor een echte ipa bier liefhebber. Erg leuk om bijvoorbeeld nieuwe smaken te ontdekken of om iets van een ipa bierproeverij te houden. Het kan allemaal met het ipa bierpakket van GeheimBiertje.

GeheimBiertje Mystery bierpakket – “Licht en subtiel” 6 flesjes

20,95 incl. BTW
Het ultieme bier cadeau: De Mystery Bierbox – 6 flesjes! Deze overheerlijke bierbox zit vol met heerlijke speciaalbieren. Hij is het kleinere broertje van de grote bierbox, maar zeker net zo lekker! De bieren uit de categorie licht en subtiel hebben een lager alcoholpercentage (tussen de 4.5% en de 6.5%). Zo vind je in deze box bijvoorbeeld Witbier, Blond bier, een Saison, een IPA of bijvoorbeeld een Weizen. Deze bierbox is ook te bestellen in “Van alles wat” en “Zware Inslag” In deze bierbox kan je vinden:
  • Heerlijke speciaalbieren
  • Viltjes van onze brouwerijen
  • Een proefformulier
  • Informatie over onze bieren
Genoeg dus om een avond flink te genieten!

GeheimBiertje Mystery bierpakket – “Licht en subtiel” 12 flesjes

35,95 incl. BTW
Het ultieme bier cadeau XL: De Mystery Bierbox – 12 flesjes! Deze overheerlijke bierbox zit vol met heerlijke speciaalbieren. Hij is de grotere broer van de kleine bierbox, dubbel zoveel plezier dus! De bieren uit de categorie licht en subtiel hebben een lager alcoholpercentage (tussen de 4.5% en de 6.5%). Zo vind je in deze box bijvoorbeeld Witbier, Blond bier, een Saison, een IPA of bijvoorbeeld een Weizen. In deze bierbox kan je vinden:
  • Heerlijke speciaalbieren
  • Viltjes van onze brouwerijen
  • Een proefformulier
  • Informatie over onze bieren
Genoeg dus om een avond flink te genieten! Ook verkrijgbaar in “Van alles wat” en “Zware Inslag”.

REVIEWS VAN ANDEREN

[trustindex no-registration=trustpilot]

TOCH OP ZOEK NAAR WAT ANDERS?

Enkel de hoogste kwaliteit voor jou

Bij GeheimBiertje zorgen wij ervoor dat alle ipa biertjes in ons ipa bierpakket van de hoogste kwaliteit zijn. Op deze manier heb je nooit een minder goed ipa biertje uit ons ipa bierpakket. Bij GeheimBiertje hebben wij een passie voor bier en dat is te merken. Wij vullen ons ipa bierpakket enkel met de beste ipa biertjes, waardoor je altijd de beste ipa bieren in ons ipa bierpakket vindt. Zo kun je genieten van de heerlijke ipa bieren tijdens bijvoorbeeld een gezellige bierproeverij. Op die manier delen wij van GeheimBiertje onze passie voor bier met u.

geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

Ook leuk als cadeau

Er zijn weinig zo leuke en originele cadeaus als een ipa bierpakket van GeheimBiertje. Doordat het een verrassing is welke bieren je cadeau geeft, blijft het voor jezelf ook spannend om te kijken wat voor ipa biertjes er in het ipa bierpakket zitten. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je per ongeluk verklapt wat je precies cadeau geeft. Ook is het ipa bierpakket de perfecte manier om een bierproeverij aan iemand cadeau te doen.

Bestel je bierpakketten bij Geheim Biertje

Bij GeheimBiertje hebben wij een passie voor bier en deze passie delen wij graag door middel van onze bierpakketten met u. Dit doen wij aan de hand van ons ipa bierpakket. Probeer bijvoorbeeld ons ‘licht en subtiel’ ipa bierpakket of probeer juist ons ‘zware inslag’ ipa bierpakket. Ook voor mensen die graag alcohol vrij drinken hebben wij een alcoholvrij bierpakket. Voor de echte liefhebbers hebben we bij Geheim Biertje ook een abonnement, met dit abonnement krijg je 4 keer een mystery seizoensgebonden bierpakket geleverd vol met bieren, goodies en informatie over de bieren. Bestel daarom snel ons ipa bierpakket. Geheim Biertje, voor mensen met een passie voor bier.