Bierpakketten

ONZE BIERPAKKETTEN

Op zoek naar een leuk cadeau of naar iets voor jezelf? Dan heeft GeheimBiertje iets leuks voor jou. Als je een echte bierliefhebber bent hebben wij voor jou iets leuks bedacht, namelijk een mystery bierpakket. Op deze manier word je verrast door het bierpakket en leer je op een leuke manier andere biersoorten kennen. We hebben een ruim assortiment aan verschillende bierpakketten waar je jouw smaakvoorkeur aan kunt geven. Op deze manier heb je toch een beetje invloed op de keuze en hoef je niet bang te zijn dat je de biersoorten van de bierpakketten die je ontvangt niet lekker vindt.

Filters

Aantal flesjes

Soort bier

Aangelegenheid

Enkel de hoogste kwaliteit speciaalbieren

Bij GeheimBiertje zijn wij grote liefhebbers van bier. Daarom kiezen wij bij samenstellen van de bierpakketten zorgvuldig uit welke bieren in de bierpakketten gaan. Op deze manier kun je er in ieder geval zeker van zijn dat de bieren uit de bierpakketten die je ontvangt van de hoogste kwaliteit zijn. Zo kun je zonder je zorgen te maken op een leuke manier nieuwe speciaalbieren ontdekken, die je anders waarschijnlijk niet had overwogen. Wij delen graag onze passie voor speciaalbieren met jou en dit doen wij door middel van onze zorgvuldig samengestelde mystery bierpakketten. Probeer ze snel.

geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

Geef de mystery bierpakketten cadeau

De mystery bierpakketten van GeheimBiertje zijn ook een erg leuk om cadeau te geven. Op deze manier kun je samen met je vrienden een aantal nieuwe biertjes ontdekken. Zo heb je het perfecte excuus om samen met je vrienden een paar biertjes te delen en kun je van onze bierpakketten een soort bierproeverij maken. Tijdens het kiezen van de bierpakketten heb je de keuze om een bepaalde smaak bier te kiezen, op deze manier kun je deze smaak afstellen op de smaak van de persoon die je de bierpakketten cadeau doet. Zo geef je altijd een origineel en lekker cadeau.

Bestel je bierpakketten bij Geheim Biertje

Bij GeheimBiertje hebben wij een passie voor bier en deze passie delen wij graag met u. Dit doen wij aan de hand van onze bierpakketten. Probeer bijvoorbeeld ons ‘licht en subtiel’ bierpakket of probeer juist ons ‘zware inslag’ pakket. Ook voor mensen die graag alcohol vrij drinken hebben wij een alcoholvrij bierpakket. Voor de echte liefhebbers hebben we bij GeheimBiertje ook een abonnement, met dit abonnement krijg je 4 keer een mystery seizoensgebonden bierpakket geleverd vol met bieren, goodies en informatie over de bieren. Bestel daarom snel onze bierpakketten. GeheimBiertje, voor mensen met een passie voor bier.