Bierpakket laten bezorgen

Bierpakket laten bezorgen

Wil jij online een uniek bierpakket bestellen en deze eenvoudig bij je thuis laten bezorgen? Bekijk dan direct het aanbod van GeheimBiertje. Wij bieden jou een écht uniek bierpakket aan: De Mystery Bierbox. In een bierpakket van ons vind je enkel biertjes van lokale brouwerijen, maar je weet voordat je het hebt laten bezorgen nog niet welke bieren dit zijn. Zo ontvang jij, als speciaalbierliefhebber, biertjes die je waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd. Dit zorgt voor een unieke combinatie van spanning, beleving en genieten. In onze webshop kies je welk bierpakket je online wilt bestellen en deze kun je vervolgens eenvoudig laten bezorgen. Zo geniet je binnen de kortste keren van onze (geheime) speciaalbieren.

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan onze mystery boxen door op de knop hieronder te klikken!

geheimbiertje - cadeaupakket
GeheimBiertjeBox@MKF10

Een bierpakket vol verrassingen online bestellen en laten bezorgen

Als jij online een bierpakket met speciaalbier gaat bestellen en deze thuis wilt laten bezorgen, kies jij allereerst welk bierpakket je graag wilt. Kies voor een pakket met zes of twaalf flesjes bier van lokale brouwerijen en kies het thema dat bij jou past. Bestel en betaal eenvoudig in onze webshop. Vervolgens hoef je alleen nog maar te wachten op jouw bestelling en dan geniet je met volle teugen! Het is natuurlijk ook een erg goed idee om een bierpakket op maat samen te stellen met jouw favoriete bieren. We verkopen namelijk ook losse bieren. Niet alle bieren die we in onze Mystery Bierbox gebruiken zijn echter los te verkrijgen, zo blijven we geheim en blijven we jou verrassen.

Neem gerust contact met ons op

Bij GeheimBiertje staan we altijd open voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wil jij meer informatie of heb je tips voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als jij als leverancier graag deel uit wilt maken van ons concept horen we graag van je! Je bereikt ons eenvoudig via het contactformulier. Wil jij online een bierpakket bestellen? Bekijk dan direct ons aanbod!

Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!