Tripel bierpakket

TRIPEL BIERPAKKET

Houd je van een lekker donker biertje? Dan ben je met onze tripel biertjes op het juiste adres. Het tripel bierpakket heeft heerlijke donkere bieren van unieke kleinschalige brouwerijen. Door de unieke kleinschalige brouwerijen zijn de biertjes ook echt uniek en niet zomaar in de supermarkt te koop. Het tripel bierpakket is heerlijk om voor jezelf te kopen, maar natuurlijk ook erg heel leuk om cadeau te geven aan vrienden, familie en geliefden. Bekijk onze hele collectie tripel bierpakketten en bestel vandaag nog. Vandaag besteld? (Over) morgen in huis!

20,95 incl. BTW
Voor de liefhebbers van Tripel bieren hebben we een speciaal Tripel bierpakket samengesteld. Een tripel is een meestal goudkleurig en zwaar bovengistend bier. Het alcoholpercentage ligt normaliter tussen de 7 en 11%, met een eventuele uitschieter. Dit bierpakket bevat 6 overheerlijke Tripels zodat je weer even flink kunt genieten. In dit bierpakket vind je alleen maar bieren uit lokale brouwerijen, dus geen standaard supermarkt bieren! Dit pakket is echt wat voor jou als je houdt van Tripel bieren. Alle bieren uit dit pakket worden door Nederlandse brouwers gebrouwen, 100% van eigen bodem. Dit bierpakket bevat o.a.:
  • 6 Tripel speciaalbieren
  • Een proefformulier om deskundig te kunnen proeven
  • Vilten van de brouwerijen
  • Een toffe verpakking
  • Mogelijk gratis extra goodies van onze brouwerijen
Liever op zoek naar wat anders? Bekijk dan ons assortiment bierpakketten of stel zelf je pakket samen.
36,95 incl. BTW
Voor de liefhebbers van Tripel bieren hebben we een speciaal Tripel bierpakket samengesteld. Een tripel is een meestal goudkleurig en zwaar bovengistend bier. Het alcoholpercentage ligt normaliter tussen de 7 en 11%, met een eventuele uitschieter. Dit bierpakket bevat 12 overheerlijke Tripels zodat je weer even kunt genieten. In dit bierpakket vind je alleen maar bieren uit lokale brouwerijen, dus geen standaard supermarkt bieren! Dit pakket is echt wat voor jou als je houdt van Tripel bieren. Alle bieren uit dit pakket worden door Nederlandse brouwers gebrouwen, 100% van eigen bodem. Dit bierpakket bevat o.a.:
  • 12 Tripel speciaalbieren
  • Een proefformulier om deskundig te kunnen proeven
  • Vilten van de brouwerijen
  • Een toffe verpakking
  • Mogelijk gratis extra goodies van onze brouwerijen
Liever op zoek naar wat anders? Bekijk dan ons assortiment bierpakketten of stel zelf je pakket samen. * Het betreft een verrassingspakket, bieren op de afbeelding kunnen dus afwijken.

REVIEWS VAN ANDEREN

[trustindex no-registration=trustpilot]

TOCH OP ZOEK NAAR WAT ANDERS?

Tripel bierpakket bestellen

Wil je graag een tripel bierpakket? Dat kan! Je bestelt hem gemakkelijk online bij GeheimBiertje. Onze Tripel bierpakketten zijn van verschillende groottes waardoor je zelf kan kiezen hoeveel biertjes je wil. Wil je een groot tripel bierpakket? Dan hebben we een tripel bierpakket met 12 biertjes. Wil je een klein tripel bierpakket? Dan hebben we een tripel bierpakket met 6 biertjes. Al onze biertjes in de tripel bierpakketten zijn met veel liefde en passie uitgekozen zodat ze perfect in het tripel bierpakket passen. Probeer ons tripel bierpakket zelf uit en bestel vandaag nog!

geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

Nog meer bierpakketten

Naast onze collectie tripel bierpakketten hebben we ook veel andere bierpakketten. Al onze bierpakketten zijn gevuld met de heerlijkste speciaal bieren en zijn perfect om zelf te kopen of als een cadeau. De bierpakketten komen in een mooie doos en zijn daarom al een cadeautje op zich. De bierpakketten hebben veel verschillende smaken van blond bier tot juist het meest donkere bier. Daarnaast hebben we ook verschillende mystery boxen. Deze mystery boxen zijn gevuld met spannende biertjes en zijn ontzettend leuk om te proberen.

Het bierabonnement

Naast onze rijke collectie bierpakketten hebben we ook iets anders heel unieks, het bier abonnement. Met het bier abonnement ontvang je als eerste onze nieuwste en exclusiefste bieren. In totaal ontvang je 48 unieke bieren. Elk kwartaal versturen we automatisch 12 lekkere biertjes naar je toe en kan je genieten van de unieke smaken. Het abonnement verloopt automatisch zodat je niet met ongewilde kosten zit. Daarnaast krijg je bij het abonnement ook nog eens 15 euro webshop tegoed. Bestel je bier abonnement online bij het GeheimBiertje.