Over GeheimBiertje

Over ons

Wij zijn GeheimBiertje, Koen en Koen, twee jonge ondernemers uit Brabant met liefde voor bier. Wij bieden zowel onze bezoekers als kleine, lokale bierbrouwerijen iets unieks: De Mystery Bierbox. In deze Mystery Bierbox zitten alleen biertjes van lokale brouwerijen. Dit zorgt voor een unieke combinatie van spanning, beleving en genieten. Voor onze brouwerijen is dit een unieke kans om hun bier te promoten bij onze klanten. Een simpel bierpakket kan je kopen bij de Gall & Gall, maar dit zijn vaak  met name de bekende namen zoals Leffe of La Chouffe . In onze bierboxen zitten namelijk alleen maar bieren van lokale kleinschalige brouwerijen!  

Winnaars Starter van het Kwartaal Rabobank!

Een aantal weken geleden hebben wij mogen pitchen voor de Jury van de Rabobank. Wij waren namelijk samen met twee andere bedrijven genomineerd voor Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing van Rabobank Hart van Brabant. Na een lang jury beraad kwamen wij als winnaar uit de bus! Hier zijn wij natuurlijk erg trots op en dit geeft ons een extra stimulans om flink door te pakken het komende jaar. Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gezien zie je bovenaan deze pagina een foto van ons met de cheque. Als prijs hebben wij een PR-Boost gekregen, deze bestaat o.a. uit een bedrijfsvideo, div. advertenties en een LinkedIn cursus. 

Onze geschiedenis

GeheimBiertje is begonnen in december 2019. Wij halen onze kracht uit onze passie: Passie voor speciaalbier uit de regio. Onze Mystery Bierboxen zijn het perfecte cadeau om te geven aan de bierliefhebbers, maar natuurlijk ook om zelf te genieten. Ook zitten er vele extra’s in een bierbox, hierbij kan gedacht worden aan viltjes, openers, proefformulier en nog vele extra’s! Zo kun je van jouw avond, een speciale (bier) avond maken!

Benieuwd naar onze bierpakketten? 

Snappen we! Ook wij hebben zin gekregen in een lekker, lokaal speciaalbier. Onze Mystery BierBoxen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en inhoud. Daarnaast bieden we ook de beste bieren aan voor iedere periode. Wat dacht je van een lekker Bokbiertje? Waarom neem je niet alvast een kijkje bij onze Mystery BierBoxen? Laat je verrassen door ons assortiment en geniet! Wil je nog liever kijken naar de mogelijkheden? Ontrafel nu het mysterie en vindt buiten het speciaalbier nog vele extra’s in onze bierboxen! 

Nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Wij van GeheimBiertje staan altijd open voor vragen, opmerkingen of suggesties. Wil jij graag iets vragen? Of mededelen? Of wil je als leverancier aansluiten bij ons concept? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Dit kan heel makkelijk via ons contactformulier. Je kunt dit vinden bij ‘contact’, of door hier te klikken.

Onze missie

Wij geloven in de kracht van het lokale bier. Het samenzijn en genieten met vrienden, familie of je partner samen met een goed glas bier. Onze missie is speciaalbier liefhebbers bier te laten proeven die ze voorheen nog nooit hebben geproefd. Dit realiseren door juist alleen samen te werken met kleine lokale brouwerijen die voor vele nog onbekend zijn, waardoor de kans klein is dat jij ze al op hebt. 

Conclusie

Onze boxen zij gemaakt voor echte liefhebbers van speciaalbier en bevatten geen extreem bekende namen zoals bij een Gall en Gall bierpakket wel vaak het geval is. Ontdek, proef en geniet van onze Mystery Boxen. GeheimBiertje – Het verborgen bier van Nederland.