Speciaalbierpakket bestellen

Speciaalbierpakket bestellen

Wil jij een speciaalbierpakket bestellen voor jezelf of vind je het leuk om speciaalbier cadeau te doen in de vorm van een cadeaupakket? Wat je wens ook is; wij hebben de beste bierpakketten voor je. Bij GeheimBiertje stellen we een uniek speciaalbierpakket samen, zodat jij voor jezelf of als cadeau een prachtige samenstelling aan bier kunt bestellen. De bieren die je ontdekt in onze pakketten komen van lokale brouwerijen die net iets minder bekend zijn dan de grote namen. Zo wordt met een speciaalbierpakket van GeheimBiertje iedere speciaalbierliefhebber verrast door nieuwe smaken!

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan onze mystery boxen door op de knop hieronder te klikken!

Een uniek speciaalbierpakket bestellen in onze webshop

Onze Mystery Bierboxen zijn het perfecte cadeau om te geven aan de bierliefhebbers, maar je kunt ze natuurlijk ook bestellen om zelf te genieten van heerlijk speciaalbier. Wil jij een cadeaupakket bestellen met speciaalbier? Kies dan eenvoudig of je zes of twaalf flesjes speciaalbier cadeau wilt doen en welk thema Bierbox je wilt bestellen. Vervolgens leun je achterover en wacht je totdat wij jouw speciaalbierpakket bezorgen. Wij zijn dé plek waar spanning, enthousiasme en bourgondisch genieten samenkomen. Doordat je niet weet welke biertjes je ontvangt en je deze biertjes waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd, word je dubbel verrast door onze pakketten. Welk speciaalbier denk jij terug te zien in ons cadeaupakket? We houden het nog even geheim!

Een speciaalbierpakket op maat bestellen

Wil jij speciaalbier als cadeau bestellen, maar wil jij graag een cadeaupakket op maat laten maken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We vinden het tof om mee te denken met onze klanten en voorzien jou dan ook graag van het ultieme cadeaupakket met speciaalbier, bijvoorbeeld voor jouw collega’s. We zijn er dan ook niet alleen voor de particuliere klant, maar ook bedrijven met speciale aanvragen zijn we graag van dienst.

Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!

Bestel direct jouw speciaalbier

Wil jij een uniek cadeaupakket met speciaalbier bestellen, bekijk dan welk speciaalbierpakket aansluit op jouw wensen en bestel direct. Heb je vragen of opmerkingen? Of wil jij graag als leverancier deel uitmaken van GeheimBiertje? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.