Sinterklaas Bier Kopen

Een fijne Sinterklaas

Met een geweldig cadeau

Het heerlijk avondje is gekomen

VOOR IEDEREEN DIE ZOET IS GEWEEST (OF VAN BIER HOUDT)

Het heerlijk avondje is gekomen

VOOR IEDEREEN DIE ZOET IS GEWEEST (OF VAN BIER HOUDT)

Het heerlijk avondje is gekomen, verras jouw surprise met een heerlijk GeheimBiertje Mystery Sinterklaas pakket. Ga je voor het GeheimBiertje Mystery Sinterklaas Bierpakket – 6 flesjes, of ga je toch voor de grotere variant? Net zo lekker maar extra voordelig! Je kunt ook een los gepersonaliseerd Sinterklaas bier kopen. Aan jou de keus!

GeheimBiertje – Mystery Sinterklaas bierpakket 6 flesjes

GeheimBiertje - Mystery Sinterklaas Bierbox - 6 flesjes

6 X SINTERKLAASBIER

20,95 incl
BTW
  • Lokaal Mysterieus Speciaalbier
  • Perfect als Sinterklaas cadeau
  • Snel geleverd

GeheimBiertje – Mystery Sinterklaas bierpakket 12 flesjes

12 X SINTERKLAASBIER

36,95 incl
BTW
  • Extra voordelig
  • Voor degene die écht braaf is geweest
  • Lekker om te delen

PERSOONLIJK SINTERKLAAS BIER BESTELLEN

Deze Sinterklaas is het ook mogelijk om een persoonlijk biertje te bestellen. Het label bevat ruimte om er een naam op te schrijven. Het bier is een heerlijk winterbier van 7,5% alcohol van de Haarense Bierboerderij. 

3,39
  • WIE ZOET IS KRIJGT LEKKER BIER!

"Proef de Unieke Bieren van Lokale Brouwerijen met GeheimBiertje's Bierabonnementen"

Houd je van bier en ontdek je graag nieuwe smaken? Dan zijn GeheimBiertje's bierabonnementen iets voor jou. Onze abonnementen bieden speciaalbieren van kleinschalige en lokale brouwerijen uit heel Nederland.

Verras je smaakpapillen met het GeheimBiertje Sinterklaas Bierpakket

Ben je op zoek naar het perfecte Sinterklaasgeschenk voor de bierliefhebber in je leven? Zoek niet verder! Onze GeheimBiertje Sinterklaas Bierpakketten zijn de ideale verrassing voor iedereen die van een goed glas bier houdt. Kies tussen een selectie van 6 of 12 zorgvuldig geselecteerde lokale bieren uit Nederlandse brouwerijen en ontdek de rijke smaken die ons land te bieden heeft. Bestel nu en proef de traditie!

Lokale Nederlandse Bieren in je Sinterklaas Bierpakket

GeheimBiertje brengt de beste lokale bieren uit Nederlandse brouwerijen rechtstreeks naar jouw deur. Onze Sinterklaas Bierpakketten, beschikbaar in opties van 6 of 12 flessen, zijn samengesteld met liefde en aandacht voor kwaliteit. Deze feestdagen, geniet van de unieke en ambachtelijke bieren die elke bierkenner kan waarderen. Vier Sinterklaas met een proeverij van Nederlandse trots. Bestel jouw pakket vandaag nog!

Het Ideale Sinterklaascadeau voor Biergenieters

Met de feestdagen om de hoek is het GeheimBiertje Sinterklaas Bierpakket het ideale cadeau voor de bierliefhebber. Of je nu kiest voor een pakket van 6 of 12 flessen, je geeft een geschenk vol verrassing en ontdekking. Elke fles uit ons assortiment vertegenwoordigt de topkwaliteit van lokale Nederlandse brouwerijen. Laat je geliefden genieten van een bieravontuur en bestel een bierpakket vol geheimen en gezelligheid!

Ambachtelijke Bierpakketten voor de Feestdagen

De feestdagen zijn het moment om te genieten van ambacht en traditie. Met de GeheimBiertje Sinterklaas Bierpakketten haal je dit direct in huis. Beschikbaar in sets van 6 of 12, elk pakket bevat een zorgvuldige selectie van de fijnste bieren van lokale Nederlandse brouwers. Deze Sinterklaas, trakteer jezelf of een dierbare op een cadeau dat de ware geest van het seizoen belichaamt. Ervaar de diversiteit van Nederlandse biercultuur met een klik op de knop. Proost op de feestdagen!