ribbon

Ontdek het mysterie

Jij geeft je smaak aan, wij doen de rest

Wij van GeheimBiertje bieden een unieke beleving aan: de Mystery BierBox. GeheimBiertje is namelijk de plek waar spanning, enthousiasme en bourgondisch genieten samenkomen.  

Leuk om te geven, maar ook geweldig om te krijgen!

Hoe GeheimBiertje werkt

Wij van GeheimBiertje bieden een unieke beleving aan: de Mystery BierBox.

Wij stellen jouw pakket samen met unieke bieren en bezorgen het aan huis. Thuis ontdek je pas welke bieren wij voor jou uit het vat hebben getapt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is genieten, samen met vrienden, familie of je partner!

"Onze producten zijn op twee manieren geheim: je weet pas thuis wat je krijgt en daarnaast zijn de bieren vaak nog van een voor jou onbekende brouwerij."

Wij houden van onze bieren <3. 

klik hier om te zien welke bieren er mogelijk in jouw pakket zitten  (mogelijk spoiler alert!).

Veelgestelde vragen

Onze bieren komen uit de wat meer onbekende brouwerijen. Zo laten we je kennismaken met nieuwe smaakbelevenissen en brouwerijen. 

In onze boxen zitten 6 of 12 verschillende bierflesjes. Elke bierbox kan andere bieren bevatten, zodat het keer op keer een verrassing blijft!

Je hebt al een box vanaf €18.50. 

Hiervoor zijn we nog hard aan het werk. In de toekomst willen we een abonnement aanbieden in de vorm van ieder seizoen een nieuwe bierbox. 

Nee, ook bedrijven met een speciale aanvraag kunnen bij ons terecht. Er is werkelijk van alles mogelijk; ideaal voor een kerstcadeau of relatiegeschenk!

Contact
Whatsapp: 06-20951831

Haaren, Nederland

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste biernieuws en exclusieve acties? Schrijf je dan nu in!

[mc4wp_form id="2415"]

Met goed beoordeeld: