Verjaardag bierpakket

VERJAARDAG BIERPAKKET

Jarig? Feestje? Of een andere gelegenheid? Met een bierpakket cadeau ben je altijd bij ons op het juiste adres. Bij GeheimBiertje hebben we veel verschillende soorten bierpakketten die ontzettend leuk zijn om te geven en te krijgen. Onze bierpakketten komen in veel verschillende smaken en zijn ook verkrijgbaar als alcoholvrij bierpakket. Daarnaast zijn onze bierpakketten ook perfect als je een graag nieuwe biertjes wil uitproberen met vrienden en familie. Zoek je een origineel en lekker cadeau? Dan ben je bij GeheimBiertje op het juiste adres met een bierpakket cadeau.

35,95 incl. BTW
In dit Mystery Verjaardag bierpakket zitten 10 overheerlijke speciaalbieren + een glas van een van onze brouwerijen. Een ideaal cadeau voor een bierliefhebber. Trakteer je jezelf op deze bierbox of geef je hem toch weg? In deze bierbox vind je:
  • 10 speciaalbieren van lokale brouwerijen
  • 1 glas van een lokale brouwerij
  • een proefformulier
  • viltjes en flyers / informatie van de lokale brouwerijen
Voeg tijdens het afrekenen een boodschap toe en wij zorgen dat deze wordt toegevoegd aan jouw bestelling.
20,95 incl. BTW
Het ultieme bier cadeau: De Mystery Bierpakket – 6 flesjes van alles wat! Dit overheerlijke bierpakket zit vol met heerlijke speciaalbieren. Hij is het kleinere broertje van het grote bierpakket, maar zeker net zo lekker! Voor diegene die niet kiezen kan, of alles goed vindt, hebben we de “Van alles wat” bierpakket. In dit bierpakket kan je een variatie vinden in percentage én smaken: van Blond tot Tripel en van Weizen tot Quadrupel. 6 stuks pure klasse! In deze bierbox kan je vinden:
  • Heerlijke speciaalbieren
  • Viltjes van onze brouwerijen
  • Een proefformulier
Genoeg dus om een avond flink te genieten!

REVIEWS VAN ANDEREN

[trustindex no-registration=trustpilot]

TOCH OP ZOEK NAAR WAT ANDERS?

Onze bierpakketten

Maar wat voor bierpakket moet je dan cadeau geven? Bij GeheimBiertje hebben we verschillende bierpakketten variërend van donker bier, alcoholvrij, licht, mystery bierpakketten en meer. Wil je graag iemand echt verrassen? Dan is ons van alles wat bierpakket misschien een goed idee. Heeft iemand een duidelijke voorkeur voor heerlijk tripel bier? Dan is ons GeheimBiertje Maxi Tripel bierpakket een super cadeau. Onze bierpakketten zijn met veel liefde en passie samengesteld en smaken altijd naar meer. We zijn echt bier liefhebbers en dat zie je terug. Bestel je bierpakket cadeau gemakkelijk en snel online bij GeheimBiertje. 

geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

Bierpakket bestellen

Wil je een bierpakket bestellen? Dat kan gemakkelijk online via onze website! Met onze filters kies je eerst gemakkelijk het aantal flesjes, wil je een klein bierpakket dan zijn 6 flesjes pakket. Wil je juist een groot bierpakket dan hebben we zelfs bierpakketten met 48 flesjes. Daarnaast kan je ook filteren op het soort bier: alcohol vrij/ arm, van alles wat, licht en zwaar. Onze bierpakketten worden als een echt cadeau verpakt in onze GeheimBiertje dozen en zijn daarom een feestje om te openen. Bestel je bierpakket cadeau vandaag nog!

Bier cadeaus

Bier kan je in verschillende vormen als cadeau geven, losse biertjes, bierpakketten en meer. Bij GeheimBiertje hebben we nog een origineel bier cadeau: het bier abonnement. Met het bier abonnement ontvang je als eerst de nieuwste en exclusieve biertjes van GeheimBiertje. Het Mystery Bierpakket verzekert je ieder kwartaal voor de nieuwste en lekkerste geheime bieren. In totaal zijn het 48 unieke bieren die nooit hetzelfde zijn. Die bieren worden daarnaast altijd automatisch verzonden naar het opgegeven adres. Super leuk en mega-origineel! Bestel al je cadeaus online bij GeheimBiertje.

Nog meer bier!

Naast onze bierpakketten cadeau hebben we ook verschillende losse biertjes te koop. Onze biertjes zijn met veel liefde en passie uitgekozen en hebben daarom de spannendste en rijkste smaken. Sommige van onze losse biertjes zijn ook terug te vinden in onze bierpakketten. Wil je een wit, blond, donker of andere kleur bier? Je kan ze gemakkelijk selecteren op onze website. Een biertje bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!