Home

Geheimbiertje
het verborgen bier van nederland

Speciaalbier rechtstreeks van de kleinschalige brouwerij

Wij van GeheimBiertje bieden een unieke beleving aan: het Mystery Bierpakket. GeheimBiertje is namelijk de plek waar spanning, enthousiasme en bourgondisch genieten samenkomen.

ontdek ons verhaal
Video afspelen

ONLINE HET VERBORGEN SPECIAALBIER VAN NEDERLAND BESTELLEN!

Wil jij online speciaalbier bestellen? Wij van GeheimBiertje bieden een unieke beleving aan: het Mystery Bierpakket. GeheimBiertje is namelijk de plek waar spanning, enthousiasme en bourgondisch genieten samenkomen door online speciaalbier te bestellen.

2. Kies hoeveelheid

3. leun achterover

MYSTERY BIERPAKKETTEN

Al onze Mystery Bierpakketten zijn gevuld met speciaalbier uit onbekende en lokale brouwerijen. Daarnaast weet je van tevoren niet welke bieren we je opsturen, een dubbele verrassing dus! Verder bevat elk bierpakket met speciaalbier die je online kunt bestellen leuke extra’s zoals viltjes, flyers en brochures van de brouwerijen, een proefformulier om deskundig te proeven en misschien wel een bieropener!

SPECIALS

KLASSIEKERS

ONZE BROUWERIJEN

Bestel jouw favoriete biertje of laat je verrassen

Wil jij een GeheimBiertje uit ons aanbod bestellen? Of laat jij je heerlijk verrassen met één van onze Mystery Bierpakketten? De keuze is aan jou! Bestel eenvoudig en snel via onze webshop en geniet van heerlijke bieren.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Jacqueline
Jacqueline
2022-05-23
top geregeld top geregeld! Goede levering.
P. Brink
P. Brink
2022-05-18
Verrassend concept Verrassend concept. Leuk om kado te doen. Goeie service.
Frank
Frank
2022-05-18
Max Tripel Max. Een bijzonder biertje, zal het alleen drinken tijdens de komende F! races
Niels
Niels
2022-05-09
Vriendenweekend met diverse smaken Voor ons vriendenweekend hadden wij een heerlijk bierpakket besteld bij geheimbiertje. We waren aangenaam verast met de diversiteit en heerlijke smaak van het bier. We hebben extra genoten van het pakket en het is zeker aan te raden voor mensen die eens wat anders willen proberen!
Hk
Hk
2022-04-30
Prima verzorgd Prima verzorgd! Leuke kleine extraatjes erbij voor de verzameling
NC
NC
2022-04-27
Mooie selectie bieren Mooie selectie bieren, snelle service en prima prijs
Wessel Haasnoot
Wessel Haasnoot
2022-04-27
Mooie verzameling bijzondere bieren Mooie verzameling bijzondere bieren. Er zat er geen enkele bij die ik eerder al gehad had. Ook een aantal van heel onbekende brouwerijen. Leuk!
Thomas
Thomas
2022-04-25
Super leuk cadeautje voor een speciaal/… Super leuk cadeautje voor een speciaal/ craft bier liefhebber
Annoni
Annoni
2022-04-13
Kado nodig Kado nodig, duidelijkheid troef op de site. Bestelling gedaan en de volgende dag was de ontvanger aangenaam verrast. Super snel en goed afgeleverd. Bestellen was super eenvoudig. Helemaal top!
F.A.N. Cooymans
F.A.N. Cooymans
2022-03-31
Snelle reactie Via de website een vraag gesteld en kreeg snel antwoord. Ko het dezelfde dag nog ophalen. Top geregeld.

ONZE SOCIALS

VOOR ONS LAATSTE BIERNIEUWS

VEEL GESTELDE VRAGEN

VRAGEN MAG ALTIJD

Onze bieren komen uit de wat meer onbekende brouwerijen. Zo laten we je kennismaken met nieuwe smaakbelevenissen en brouwerijen

In onze bierpakketten zitten standaard 6 of 12 verschillende bieren. Elk bierpakket kan andere bieren bevatten, zodat het keer op keer een verrassing blijft!

Je hebt al een pakket vanaf €19.95,-. Je kunt ook je eigen bierpakket samenstellen.

Dat kan zeker! We bieden een speciaalbier abonnement aan, klik hier!

Nee, ook bedrijven met een speciale aanvraag kunnen bij ons terecht. Er is werkelijk van alles mogelijk; ideaal voor een kerstcadeau of relatiegeschenk!

Wij streven naar op werkdagen vóór 14:00 besteld is (over)morgen in huis. Via de mail ontvang je een track & trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen.