Bier cadeaupakket

Bier cadeaupakket

Wil jij iemand blij maken met heerlijk bier in de vorm van een cadeaupakket? Bij GeheimBiertje slaag je er zeker in om een uniek cadeau met bier te kopen voor een echte bierliefhebber. Wij werken namelijk uitsluitend met kleinere en minder bekende lokale brouwerijen, die voor vele nog onbekend zijn. Hierdoor is de kans dat jij voor een bierliefhebber een uniek cadeau koopt met bier dat hij/zij al kent vele malen kleiner. Zo kun jij deze doorgewinterde bierliefhebber dus toch nog verrassen met nieuwe smaken en kennis laten maken met onze brouwerijen. 

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan onze mystery boxen door op de knop hieronder te klikken!

GeheimBiertje Mystery Lockdown box

Iemand die van bier houdt verrassen met een uniek cadeaupakket

Wil je iemand die van bier houdt graag een cadeaupakket sturen? Kies er dan voor om in onze webshop een uitstekend cadeau met uniek bier te kopen voor deze bierliefhebber. Bij ons bestel je onder andere diverse Mystery Bierboxen. Een Mystery Bierbox is een cadeaupakket met bier van lokale brouwerijen. We werken uitsluitend samen met de minder bekende en kleinere brouwerijen. Bij ons zie je dus geen grote en bekende namen, maar juist onbekende en unieke bieren. Wat deze boxen zo leuk maakt, is dat je van tevoren geen idee hebt welke bieren er in het pakket zitten. Zo blijven wij Geheime Biertjes leveren en onze klanten verrassen met nieuwe smaken. Welk pakket met bier ga jij als cadeau kopen?

Een uniek cadeau met geweldig bier voor de bierliefhebber kopen

Wij geloven in de kracht van het lokale bier. Gezellig samen zijn met vrienden, familie, je partner of collega’s onder het genot van een uniek biertje van een lokale brouwerij. Jij kunt hiervan genieten of een echte bierliefhebber blij maken door een uniek cadeau met bier voor hem of haar te kopen. Het bestellen van een speciaalbierpakket doe je eenvoudig en snel in onze webshop. Het enige dat je hoeft te doen is het aantal flesjes kiezen, zes of twaalf, en het thema van het pakket. Vervolgens hoef je alleen maar te wachten tot wij het pakket bij jou thuis bezorgen. Wie maak jij blij met een uniek cadeaupakket met bier?

Neem contact op

GeheimBiertje - Mystery Bierbox 6 flesjes

Een bierpakket vol verrassingen online bestellen en laten bezorgen

Neem contact met ons op bij vragen

Wij staan altijd open voor jouw vragen, feedback en opmerkingen. Hiervoor neem je eenvoudig contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Ben je op zoek naar inspiratie of wil je meer over ons weten? Bekijk dan eens onze blogs!