Alcoholvrij

ALCOHOLVRIJ / ALCOHOLARM BIERPAKKET

Drink je geen alcohol of ben je de bob? Dat is bij GeheimBiertje geen probleem. Met ons alcoholvrij bierpakket kun je genieten van onze zorgvuldig gekozen alcoholvrije bieren, waarna je nog gewoon achter het stuur mag. Zo maak je toch onderdeel uit van een gezellige bierproeverij, zonder dat je alcohol drinkt. Het alcoholvrij bierpakket van GeheimBiertje bestaat uit een aantal door ons geselecteerde alcoholvrije en alcoholarme biertjes, zo verrast je jezelf of andere door eens wat andere biertjes te drinken dan normaal. Ook kun je een erg gezellige alcoholvrije bierproeverij organiseren voor jou en je vrienden. Het kan allemaal met het alcoholvrij bierpakket van GeheimBiertje.

GeheimBiertje Mystery bierpakket – “Alcoholvrije bierpakket”

Ja zeker, alcoholvrij bier kan ook hartstikke lekker zijn. Dat gaat dit alcoholvrije / alcoholarme bierpakket je bewijzen. Onze brouwerijen brouwen de lekkerste bieren, sommige van deze brouwerijen brouwen ook alcoholvrije of alcoholarme bieren. Deze bieren hebben we gebundeld tot een mooi pakket. Al deze bieren variëren van 0% tot 2,5% alcoholpercentage. Dus een veilige keuze als je nog met de auto op weg moet, niet zit te wachten op een vervelende kater of het hartstikke lekker vindt.

In deze bierbox vind je:

  • 6 overheerlijke speciaalbieren (variërend van 0 tot 2,5%)
  • Viltjes van onze brouwerijen
  • Een proefformulier op deskundig te proeven
  • 100% geen vervelende kater!
19,95 incl. BTW

Uitverkocht

REVIEWS VAN ANDEREN

[trustindex no-registration=trustpilot]

TOCH OP ZOEK NAAR WAT ANDERS?

Enkel de hoogste kwaliteit voor jou

Bij GeheimBiertje zorgen wij dat er enkel biertjes van de hoogste kwaliteit in ons alcoholvrij bierpakket. Op deze manier kunnen wij je ervan verzekeren dat je altijd een goed biertje uit ons alcoholvrij bierpakket binnen krijgt. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van een lekker alcoholvrij biertje tijdens een gezellige bierproeverij met je vrienden. Zo kun je met het alcoholvrij bierpakket op een leuke manier nieuwe alcoholvrije biertjes ontdekken en dit allemaal zonder dat je keuze beïnvloed wordt door eventuele vooroordelen tijdens het kopen van biertjes. Zo beleef je een gezellige avond terwijl je nog wel naar huis mag rijden.

geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

Ook leuk als cadeau

Verras iemand met een alcoholvrij bierpakket als cadeau. Op deze manier geef je iemand een leuk en origineel cadeau. Dit alcoholvrij bierpakket bestaat uit een aantal alcoholvrije biertjes zonder dat je weet welke dit zijn. Op deze manier geef je iemand met een passie voor bier een leuk cadeau waarbij die persoon een aantal nieuwe lekker alcoholvrije biertjes kan ontdekken. Ook is dit een erg leuk cadeau om aan iemand te geven die een alcoholvrije bierproeverij wil meemaken.

Bestel je bierpakketten bij Geheim Biertje

Bij GeheimBiertje hebben wij een passie voor bier en deze passie delen wij graag door middel van onze bierpakketten met u. Dit doen wij aan de hand van ons alcoholvrij bierpakket. Mocht je toch een bierpakket willen met alcohol hebben we daar ook een aantal opties voor Probeer bijvoorbeeld ons ‘licht en subtiel’ bierpakket of probeer juist ons ‘zware inslag’  bierpakket. Voor de echte liefhebbers hebben we bij GeheimBiertje ook een abonnement, met dit abonnement krijgt u 4 keer een mystery seizoensgebonden bierpakket geleverd vol met bieren, goodies en informatie over de bieren. Bestel daarom snel ons alcoholvrij bierpakket. Geheim Biertje, voor mensen met een passie voor bier.