Kerstbier kopen 2023

KERSTBIER KOPEN 2023

Welkom bij de ultieme bestemming voor kerstbier liefhebbers! Als de kerstperiode nadert, is het tijd om jezelf onder te dompelen in de feestelijke sfeer met onze speciale collectie van GeheimBiertje kerstbieren. Dit 2023, brengen wij je een exclusieve selectie van de fijnste kerstbieren, perfect afgestemd op jouw feestelijke smaak.

GeheimBiertje – Mystery Sinterklaas bierpakket 6 flesjes

GeheimBiertje Mystery Kerstpakket 6 flesjes
20,95 incl. BTW
It’s the most wonderfull time for a beer! En niet zomaar bier, nee overheerlijk speciaalbier van de kleinschalige brouwerijen. Met dit GeheimBiertje kerstpakket breng je de kerst in huis. De inhoud blijft nog even geheim, maar we kunnen je wel verklappen dat er kerstbier tussen zit. Typisch kerstbier is bijvoorbeeld een stevige stout met  of een kruidige Porter . Natuurlijk mag een lekkere Tripel ook niet ontbreken. Deze bieren zijn speciaal gebrouwen om deze donkere tijd van het jaar door te komen! Ook beschikbaar in 12 bieren voor de grote genieters!

GeheimBiertje Mystery bierpakket – “Licht en subtiel” 12 flesjes

36,95 incl. BTW
Hey jij daar grote genieter, jij kiest ze wel uit! Wij presenteren ons grote kerstpakket overvol met heerlijk speciaalbier. En niet zomaar speciaalbier, nee uniek speciaalbier van de kleinschalige brouwerijen. Met dit GeheimBiertje grote kerstpakket breng je de kerst in huis. De inhoud blijft nog even geheim, maar we kunnen je wel verklappen dat er kerstbier tussen zit. Typisch kerstbier is bijvoorbeeld een stevige stout met of een kruidige porter . Natuurlijk mag een lekkere Tripel ook niet ontbreken. Deze bieren zijn speciaal gebrouwen om deze donkere tijd van het jaar door te komen!

REVIEWS VAN ANDEREN

Ian VerschurenIan Verschuren
13:24 22 Nov 21
Jeroen BJeroen B
16:21 11 Sep 21
Leuk concept van Koen en Koen. Heerlijke bieren, snelle service!
Huub DerksHuub Derks
19:58 01 Mar 21
Gewoon pakketje kopen, vaak bende te bang!
levytjuh pijnenburglevytjuh pijnenburg
18:09 20 May 20
Veel lekkere diverse bieren! Top!
Yneke Van IerselYneke Van Iersel
12:18 20 Apr 20
Enthousiaste en snelle service! Dezelfde dag kon ik het speciaal bierpakket ophalen. Een avond lang genoten van lokale biertjes, die ik anders nooit had geproefd.
js_loader

TOCH OP ZOEK NAAR WAT ANDERS?

Kerstbier speciaal voor jou

Bij GeheimBiertje begrijpen we dat kerstbier meer is dan alleen een drankje; het is een essentieel onderdeel van de kerstviering. Daarom hebben we onze expertise ingezet om een assortiment samen te stellen dat de essentie van Kerstmis vangt in elke slok. Of je nu op zoek bent naar iets rijk en hartig of iets licht en verfrissend, onze zorgvuldig geselecteerde kerstbieren zullen je verwachtingen overtreffen.

geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

assortiment kerstbieren

Ons assortiment van kerstbieren is zorgvuldig uitgekozen om een breed scala aan smaken en stijlen te bieden. Van traditionele Nederlandse kerstbieren tot ambachtelijke brouwsels van kleinschalige brouwerijen, elk bier in onze collectie is geselecteerd om zijn unieke karakter en hoogwaardige kwaliteit. En met onze gemakkelijke online besteloptie, is het kopen van jouw favoriete kerstbier nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bestel je kerstbier bij Geheim Biertje

Dus waarom wachten? Begin nu met het verkennen van onze GeheimBiertje kerstbier collectie en maak van Kerstmis 2023 een onvergetelijke ervaring. Of je nu voor jezelf koopt of een speciaal iemand verrast, onze kerstbieren zijn de perfecte manier om de kerstsfeer in huis te halen. Laat je verrassen en geniet van de unieke smaken die alleen GeheimBiertje te bieden heeft. Kerstbier kopen was nog nooit zo lekker!