Welk bier drink ik tijdens de carnaval?

februari 18, 2020 Door GeheimBiertje

Eind deze week is “ut wir zo wéét”: Carnaval 2020. Waar het feest van katholieke oorsprong vroeger draaide om het vasten, draait het tegenwoordig om het drinken van bier, heel veel bier. Wij begrijpen dat je na twee dagen flink drinken wel even genoeg hebt gehad van de traditionele Pilsener. Daarom hebben we een paar subtiele bieren uitgezocht als vervanger van het simpele pilsje. Zo kan je de gehele carnaval, en daarna blijven genieten.

EL BLANQUITO – Gebroeders Hop

Deze Hefeweizen van de Gebroeders Hop is een heerlijke Weizener van 5,9% en gebrouwen in Kruikenstad (Tilburg). Met zijn lichte smaak, kleur en frisse afdronk heeft hij de derde plaats veroverd bij de Misset Horeca Brabantse Bierkaart verkiezing. Een prima optie als je op zoek bent naar een lekker alternatief dus!

Gebroeders Hop – El Blanquito

Haldenbergs W.I.P.A. – ‘t Meuleneind

Deze parel is een White IPA van 5.6% en een prima optie om even te stoppen met zuipen en te beginnen met nippen. De combinatie van Belgisch Witbier en een I.P.A. zijn een perfecte combinatie om even flink te genieten. Het etiket is net zo geweldig als het bier zelf: Draai je beeldscherm maar eens om ;).

Brouwerij 't Meuleneind - Halderbergs Blondje
Brouwerij ‘t Meuleneind – Halderbergs Blondje W.I.P.A.

Uiteraard hebben wij nog veel meer lekkere bieren in ons assortiment. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel onze webshop en scoor je bierbox!