Wat te doen in het weekend?

april 21, 2020 Door GeheimBiertje

Wat te doen in het weekend?

 

Verrassende, smaakvolle en lokale bieren van GeheimBiertje!

 

Wat te doen in het weekend, misschien wel de meest gestelde vraag op dit moment. Sinds dat corona zijn intreden heeft gedaan is onze manier van leven flink veranderd. Ook de horeca is hierdoor hard geraakt, waaronder ook onze geliefde café’s, kroegen en restaurants. Zo kunnen we niet op een terrasje, lekker in het zonnetje, genieten van de heerlijke speciaalbieren.

Helaas hebben wij hier niet de oplossing voor, maar wel een heel goed alternatief! Geniet samen met een paar vrienden, je vriend(in), je familie of natuurlijk lekker zelf van onze verborgen parels van de lokale brouwerijen. Onze bierboxen brengen het gevoel van het lokale van het café bij jou om de hoek bij je thuis. In het pakket zitten niet alleen speciaalbieren, maar ook viltjes en flyers van onze brouwerijen. Sinds kort zit er ook een compleet nieuw proefformulier bij, zodat jij samen met je vrienden de bieren kunt beoordelen. Vervolgens kun je de resultaten met ons delen en wie weet maak je dan zelfs kans op een bierbox!

Tevens hebben we ook weer een aantal lokale brouwerijen mogen toevoegen aan ons assortiment. Het betreft Brouwerij De Man uit Tilburg en Brouwerij Strijder uit Best. Beide brouwerijen hebben unieke bieren met zo hun eigen verhaal. Zo brouwt Brouwerij Strijder zijn bieren op een voormalig munitiebasis te Best. Terwijl het idee van Brouwerij De Man om bier te brouwen tot stand kwam op een kerstavond. Wil jij deze bieren nou ook proeven, bestel nu een bierbox via deze link.

BIERBOX 6 FLES

6  overheerlijke toppers uit lokale brouwerijen. Niet alleen bier maar daarnaast ook een opener, viltjes, stickers, informatie over de bieren en een proefformulier! Een prima deal al zeggen wij.

€18,50,- inclusief BTW

BIERBOX 12 FLES

Voor de grote genieter: 12 geweldige bieren om te delen of lekker alleen op te nippen. Inclusief een opener, viltjes, stickers, informatie over de bieren en een proefformulier!

€32,95,- inclusief BTW