Bier cadeau geven?

december 18, 2019 Door GeheimBiertje
Bierbox GeheimBiertje 12 flesjes

Wil je bier cadeau geven? En twijfel je nog over wat het gaat worden? Geef eens een origineel bier cadeau zoals een Mystery Bierbox van GeheimBiertje. Onze bierboxen bestaan uit lokale bieren van kleinschalige brouwerijen. Elke bierbox is uniek en bevat vele extra’s. Zo zitten er naast de overheerlijke speciaalbieren ook viltjes, stickers, openers, een proefformulier en informatie over de bieren in de box. Je geeft dus niet zomaar iets, maar een herinnering aan een hele gezellige middag of avond.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om hem helemaal alleen op te drinken. Maar juist het delen, ruiken en proeven van de bieren maakt de avond. Vindt jouw partner het bier bijvoorbeeld lekkerder? Of wat maakt dit bier nou juist zo speciaal.

Twijfel je dus om een fysiek cadeau of een uitje te geven? Met hét bier cadeau uit 2020: de Mystery Bierbox heb je beide in een.

Weet je niet wat diegene lekker vindt? Dat maakt niet uit! Onze bierboxen zijn er in verschillende smaken: “licht & subtiel”, “zwaar” én “van alles wat”. In de van alles wat zitten zowel lichte als zware bieren, zodat je een volle avond kan genieten.

Al onze bieren zijn natuurlijk gebrouwen, dit proef je ook. Aroma’s komen beter uit en het bier smaakt voller. Daarnaast hebben onze bieren een lange houdbaarheidsdatum, doordat ze met liefde zijn bereid.

Onze brouwerijen bevinden zich in heel Nederland, van een Brabantse tot een Limburgse brouwerij. Wil je dus een origineel bier cadeau geven? Overweeg eens een van onze bierboxen, en verras diegene waar jij hem voor koopt!