Vaderdag cadeau

mei 13, 2020 Door GeheimBiertje

Vaderdag cadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder vaderdag cadeau? Dan ben je bij GeheimBiertje aan het juiste adres! Speciaal voor Vaderdag hebben wij een bierbox samengesteld met de allerlekkerste geheime bieren uit ons assortiment.

Een creatief vaderdag cadeau is deze dagen lastig te vinden. Vaders zeggen overal blij mee te zijn, terwijl uit onze ervaring blijkt dat vaders vooral blij worden van goed bier. Onze bierboxen zijn daarom gevuld met de lekkerste speciaalbieren uit lokale brouwerijen.

Wat is GeheimBiertje?

GeheimBiertje is dé plek waar spanning, enthousiasme en bourgondisch genieten samenkomen. Onze boxen bieden een avond vol spanning, plezier en genot. Onze bierboxen zijn gevuld met overheerlijk speciaalbier uit de kleinschalige en lokale brouwerijen. Thuis ontdek je pas welke speciale bieren wij voor jou hebben geselecteerd. Elke box bevat daarnaast leuke extra’s zoals een opener, viltjes, stickers, brochures of kortingsvouchers. Geen simpel bierpakket dus!

Je hebt al een bierbox voor €18,50. Welk bier vind je vader het lekkerst? Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste smaak te selecteren, van je vader of stiekem voor jezelf ;). Wij zorgen vervolgens dat de bierbox wordt gevuld met de lekkerste speciaalbieren, viltjes en informatie van de brouwerijen en een proefformulier om gezellig samen met je vader bier te proeven.

Mystery Vaderdagbox

Vaderdagbox

Is je vader een echte bierliefhebber en wil je hem eens extra verwennen deze vaderdag? Kies dan voor de speciale Vaderdagbox welke speciaal is samengesteld voor Vaderdag. Omdat dit onze eerste Vaderdag is trakteren wij op 10% korting. De Vaderdagbox kost nu slechts €35,55 inclusief verzendkosten in plaats €39,95.- inclusief gratis verzenden en is gevuld met maar liefst 10 exclusieve speciaalbieren, een opener, viltjes, stickers en informatie over de bieren, een proefformulier en een speciale boodschap die wij voor je toevoegen aan de bestelling.

Voeg tijdens het bestellen in het veld opmerkingen de speciale boodschap voor jouw vader toe, dan zorgen wij dat deze boodschap wordt verwerkt in zijn bestelling.

bierbox_geheimbiertje
De Mystery Bierbox van GeheimBiertje, een creatief vaderdag cadeau!

Vaderdagbox

39.95 35.55 incl. BTWMeer informatie

Voer tijdens het afrekenen jouw speciale boodschap toe aan de bestelnotities.

Bijna elke vader wordt blij van bier. Dus voor het perfecte vader, stief- of bonus vaderdag cadeau ben je hier op het juiste adres.

Bestellen

Grijp je kans en bestel hier je bierbox!