Bierboxen winactie

ONZE BIERBOXEN

ONZE BIERBOXEN

Als je uniek bier wilt kopen door een bierbox te bestellen, zit je goed bij GeheimBiertje. Het dubbele verrassingseffect van onze Mystery Bierboxen is namelijk dat je van tevoren niet weet wat je krijgt. Daarnaast zijn de bieren vaak voor jou ook nog van een onbekende brouwerij, waardoor je nog meer verrast wordt. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in kleinschalige brouwerijen! Kies er dus voor om een speciaalbierbox bij ons te kopen en geniet met volle teugen.

Tijdelijke specials

Klassiekers

Een bierbox bestellen met heerlijke lokale bieren

Wil jij graag een speciaalbierbox kopen als cadeau of ga jij de bierbox juist voor jezelf bestellen? Hoe dan ook; onze boxen brengen plezier met zich mee! Je kunt een bierbox bestellen met zes of twaalf verschillende bieren. Hierbij kan elke box een ander biertje bevatten dan de vorige, zodat je elke keer weer verrast wordt en nieuwe smaken kunt ontdekken. Heerlijk hé?
geheimbiertje - cadeaupakket
Bier kopen?

De verschillende speciaalbierboxen

Uit ons aanbod met Mystery Bierboxen kies jij de speciaalbierbox die jij graag wilt kopen. Kies jij voor de Liefdesbox of wil je liever een Lentebox? We hebben in ieder geval meer dan genoeg mogelijkheden wanneer jij een geheime bierbox wilt bestellen van een onbekende en kleinschalige brouwerij.

Koop losse biertjes of een Mystery Box

Houd jij niet zo van verrassingen? Dan is het voor jou natuurlijk extra fijn dat we tegenwoordig ook losse biertjes verkopen in de webshop van GeheimBiertje. Niet al onze bieren zijn echter los te verkrijgen. Door een bierbox te bestellen kun je dus ook een Geheim Biertje krijgen dat niet los verkocht wordt. Spannend! Welke speciaalbierbox ga jij kopen?